Μεταμόσχευση Μαλλιών – Δρ. Παντελής Βάλβης

Μεταμόσχευση τριχών στην Ηβική περιοχή

Η ανεξήγητη απώλεια της ηβικής τρίχας μπορεί να αποτελέσει πηγή σύγχυσης και φόβου για κάποιον που δεν γνωρίζει τα αίτια της τριχόπτωσης. Η γνώση ορισμένων από τα αίτια μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση θεραπείας εάν χρειαστεί και να πάρει μια σωστή διάγνωση από έναν γιατρό.

      Αιτίες Απώλειας Ηβικής Τρίχας

 • Κανονική τριχόπτωση
  Μερικές φορές οι λόγοι πίσω από την απώλεια της ηβικής τρίχας είναι οι ίδιοι φυσιολογικοί λόγοι με της απώλειας μαλλιών. Πολλοί άνδρες και γυναίκες που υποφέρουν από φαλάκρα μπορούν επίσης να χάσουν και τις ηβικές τρίχες του σώματος λόγω γενετικών και ορμονικών συνθηκών.
 • Εμμηνόπαυση
  Η εμμηνόπαυση οδηγεί σε μια ποικιλία αλλαγών στο σώμα μιας γυναίκας. Η απώλεια μαλλιών στην ηβική περιοχή είναι μία από αυτές τις αλλαγές. Εκτός από την απώλεια της ηβικής τρίχας, οι γυναίκες που έχουν εμμηνόπαυση μπορεί επίσης να χάσουν τις τρίχες στις μασχάλες και στα πόδια τους.
 • Ηλικία
  Μέρος της γήρανσης είναι και η απώλεια τριχών του σώματος και η εμφάνιση ρυτίδων. Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Εάν είστε μεγαλύτερος και αντιμετωπίζετε απώλεια της ηβικής τρίχας, αλλά χωρίς άλλα προφανή συμπτώματα, κατά πάσα πιθανότητα δεν έχετε κανένα πρόβλημα, αλλά όπως πάντα, η εξέταση από ένα γιατρό είναι η καλύτερη ιδέα.
 • Αλωπεκία
  Η αλωπεκία είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συνήθως για να περιγράψει μια σειρά από συνθήκες τριχόπτωσης από διάφορα σημεία του σώματος. Πολλοί άνθρωποι στον κόσμο υποφέρουν από αλωπεκία και υπάρχουν πολλές μέθοδοι χειρουργικής θεραπείας διαθέσιμες για αυτή την πάθηση.
 • Επινεφρίδια
  Μερικές φορές ένα αδρανές επινεφρίδιο είναι υπεύθυνο για την τριχόπτωση στις συνήθεις περιοχές. Το επινεφρίδιο θα πρέπει να απελευθερώνει τη σωστή ποσότητα ορμονών για σεξουαλική και σωματική ωριμότητα, προκαλώντας τριχοφυΐα και αναπαραγωγική ικανότητα. Όταν ένα επινεφρίδιο σταματήσει, η απώλεια μαλλιών είναι ένα αποτέλεσμα.
 • Η νόσος του Addison
  Είναι μια σπάνια ασθένεια που πλήττει περίπου έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Προσβάλλει άντρες και γυναίκες και είναι μια προοδευτική ασθένεια που κάνει τα επινεφρίδιο να σταματούν την παραγωγή των απαραίτητων ορμονών.
 • Καρκίνος
  Ορισμένοι τύποι καρκίνου, όπως η λευχαιμία, μπορεί να είναι υπεύθυνοι για την απώλεια της ηβικής τρίχας. Η κίρρωση του ήπατος μπορεί επίσης να προκαλέσει απώλεια της ηβικής τρίχας. Η θεραπεία του καρκίνου, τα ναρκωτικά και η χημειοθεραπεία προκαλούν επίσης τριχόπτωση στο σώμα και σε άλλες περιοχές.

Γυναίκες κάνουν μεταμοσχεύσεις τριχών στην Ηβική περιοχή τώρα.

Αντί για διακοσμιητικά τεχνάσματα, οι γυναίκες προσθέτουν τρίχες στην Ηβική περιοχή.

Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο, έως και το 10% των γυναικών της Νότιας Κορέας πάσχουν από μια κατάσταση που ονομάζεται ηβική ατρίχωση, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη πλήρους κάλυψης της ηβικής τρίχας. Αυτό είναι μια διαφήμιση για ένα σπα που κάνει τη διαδικασία (που υποτίθεται ότι παίρνει μόνο λίγες ώρες).

Φόρμα Επικοινωνίας

  Τηλέφωνο*

  Email*

  Δευτέρα με Παρασκευή:
  09:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00
  μόνο με ραντεβού

  Translate »