Μεταμόσχευση Μαλλιών – Δρ. Παντελής Βάλβης

Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία μορφή ιατρικής τέχνης που βασίζεται στην εμπειρία και στο ταλέντο του πλαστικού χειρουργού. Ουσιαστικά πρόκειται για τη μεταφορά υγιών τριχοθυλακικών μονάδων από μια περιοχή του τριχωτού της κεφαλής σε μια άλλη, η οποία εμφανίζει κάποιου βαθμού αραίωση.

Στη μεταμόσχευση μαλλιών δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσουμε από την αρχή, γιατί ο ειδικός πλαστικός χειρουργός έχει μόνο μία ευκαιρία να κάνει το σωστό. Και δυστυχώς οι εξειδικευμένοι σε αυτό το αντικείμενο είναι λίγοι, με αποτέλεσμα τις πολλές αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών που γύρισαν και γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω την εξέλιξη σε αυτό τον τομέα.

Ο κύριος παράγοντας των αποτυχημένων επεμβάσεων είναι η φθηνότερη τιμή. Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό και το “κόστος” διαμορφώνεται αντίστοιχα. Το κόστος μίας μεταμόσχευσης μαλλιών στον Dr. Βάλβη ξεκινάει από 2000€. Όλες οι επεμβάσεις χαρακτηρίζονται από την ασφάλεια (Νοσοκομείο), την ποιότητα, την εμπειρία, τις σύγχρονες τεχνικές, τα επιθυμητά αποτελέσματα και πολλά άλλα.

Για Δωρεάν Εκτίμηση Κόστους, συμπληρώστε τις φόρμες επικοινωνίας ή καλέστε μας.

Φόρμα Επικοινωνίας

  Τηλέφωνο*

  Email*

  Δευτέρα με Παρασκευή:
  09:00 – 13:00 & 18:00 – 21:00
  μόνο με ραντεβού

  Translate »