Καλέστε σήμερα: 6945 2745446977 308066

Δευ - Παρ: 08:00-21:00  &  Σαβ: 08:00-15:00 με ραντεβού

Social

blog

adv3

Πρόκειται για μια τεχνική κατά την οποία οι τριχοθυλακικές μονάδες εξάγονται μία προς μία ξεχωριστά και τοποθετούνται στην περιοχή του κεφαλιού που παρουσιάζεται η αραίωση, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένο αποτέλεσμα  σε 4 με 5 στάδια, για περιπτώσεις εκτεταμένης αραίωσης.

 

 

 

fue2

fue3

 Τεχνική FUE

 

 Power fue

  Τεχνική Power FUE με εξειδικευμένο μηχανισμό εξαγωγής των τρχοθυλακικών μονάδων

 

Ο Δρ Βάλβης εφαρμόζει και τις δύο τεχνικές (Power FUE & Mini Micro Strip)  με τις απόλυτες ενδείξεις και αντενδείξεις και είναι ο μόνος που θα σας καθοδηγήσει σωστά στην επιλογή της κατάλληλης τεχνικής για την επίτευξη ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος.

Φυσικά μετά την εκτενή ενημέρωση από τον Δρ Βάλβη η τελική απόφαση ανήκει στον ενδιαφερόμενο που θα επιλέξει την τεχνική που επιθυμεί.

Λόγω όμως της εύκολης εφαρμογής της και του εύκολου χρηματισμού  την εφαρμόζουν ακόμη και ανειδίκευτοι ή άλλων ειδικοτήτων ιατροί χωρίς την σχετική εμπειρία και αυτό δημιουργεί πολύ άσχημα αποτελέσματα.

1a

1b

 Πτωχό αποτελέσμα της τεχνικής FUE με ουλές στην δότρια περιοχή από άπειρο γιατρό

 

Αυτός είναι ο λόγος που αρκετοί ενδιαφερόμενοι επανέρχονται στη εφαρμογή της τεχνικής Mini Micro Strip. Ανάλογη εργασία σχετικά με την επιδιόρθωση των πτωχών αποτελεσμάτων της τεχνικής FUE με την τεχνική FUT θα παρουσιασθεί από τον Δρ Βάλβη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταμόσχευσης μαλλιών που θα γίνει στην Πράγα τον Οκτώβριο του 2017.

Ο Δρ Βάλβης αποσκοπώντας με την έμπειρη ομάδα του στην επίτευξη ικανοποιητικού αποτελέσματος με την τεχνική Power FUE,  δύναται να την εφαρμόσει στον ίδιο ενδιαφερόμενο επί δύο συνεχείς ημέρες ώστε να τοποθετήσει συνολικά 2000 έως 3000 τριχοθυλάκια ανάλογα με την πυκνότητα της δότριας περιοχής.

 

fue1

Τεχνική Power FUE: εμφάνιση της δότριας πειοχής των τριχοθυλακίων μετά 3 και 15 ημέρες

 

  • Συνιστάται όταν η δότρια περιοχή δεν έχει καθόλου ελαστικότητα
  • Σε άτομα που επιθυμούν να υποβληθούν σε μίνι συνεδρίες
  • Είναι εντελώς ανώδυνη διαδικασία. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία
  • Ο ενδιαφερόμενος αποκτά φυσικό αποτέλεσμα, ενώ ο χρόνος επούλωσης είναι μικρότερος
  • Ιδανική τεχνική για εκείνους που επιθυμούν να ξυρίζουν τα μαλλιά τους
  • Δημιουργία νέας μετωπιαίας γραμμής
  • Αποκατάσταση αλωπεκίας στα φρύδια
  • Αραίωση στην περιοχή του γένειου (μουστάκι και μούσι)  
  • Αποκατάσταση αλωπεκίας στην  περιγεννητική περιοχή των γυναικών (μπικίνι) 

 

Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας Δρ Βάλβης φορά ειδικούς μεγενθυτικούς φακούς (λούπες), ώστε να εξάγει και να τοποθετεί τα τριχοθυλάκια με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια, δημιουργώντας ένα τέλειο και φυσικό αποτέλεσμα.

Η τεχνική Power FUE είναι χρονοβόρα μέθοδος και απαιτεί μεγαλύτερες συνεδρίες διάρκειας 5 έως και 8 ωρών. Σε κάθε συνεδρία μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι 1500 τριχοθυλάκια (περίπου 1000 – 1300 τρίχες).

Για να εφαρμοστεί η τεχνική Power FUE πρέπει να ξυριστεί το κεφάλι για να μπορέσει ο γιατρός να αφαιρέσει ένα - ένα τα τριχοθυλάκια, να τα διαχωρίσει και στη συνέχεια να τα τοποθετήσει και πάλι ένα - ένα.

Ο Δρ Βάλβης επιλέγει και απομονώνει τα τριχοθυλάκια που θέλει να μεταφέρει. Πρόκειται για την απευθείας εξαγωγή τριχοθυλακίων ένα προς ένα, με τη βοήθεια ενός πολύ λεπτού κυκλικού κοπτήρα (punch), διαμέτρου 0,7 έως 1 mm από τη δότρια περιοχή του τριχωτού του κεφαλιού.

Η διαδικασία επαναλαμβάνεται τριχοθυλάκιο - τριχοθυλάκιο μέχρι να ολοκληρωθεί η συνεδρία.

Στη συνέχεια ο Πλαστικός χειρουργός Δρ Βάλβης χρησιμοποιώντας ειδικό μικροσκόπιο ανοίγει μικροπόρους διαμέτρου 1 mm. Τα έτοιμα τριχοθυλάκια τοποθετούνται ένα - ένα σε κάθε μικροπόρο σε τέτοιο βάθος, ώστε να τους επιτρέπεται να ενσωματωθούν αρμονικά με το δέρμα και να αρχίσουν να τρέφονται κανονικά.

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι πάντοτε με τη μέθοδο Power FUE υπάρχει μέχρι και 30% έως και 40% απώλεια των τριχοθυλακίων που τοποθετήθηκαν. Αυτό συμβαίνει λόγω του stress στο οποίο υποβάλλονται τα τριχοθυλάκια κατά την εξαγωγή τους καθώς και στην έλλειψη προστατευτικού περιβλήματος λίπους .

 

 

 

Πλεονεκτήματα - Μειονεκτήματα της Μεθόδου Power FUE σε σχέση με τη μέθοδο Mini & Micro Strip

 

Πλεονεκτήματα

 

Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχει γραμμική ουλή : Σημαντικό για όσους έχουν τα μαλλιά τους κοντά

 

Απαιτεί ολοκληρωτικό ξύρισμα της δότριας  περιοχής

Μείωση του χρόνου επούλωσης στην δότρια περιοχή

 

Μεγαλύτερος  χρόνος  επέμβασης (5 έως 8 ώρες)

Είναι χρήσιμη για τα άτομα που εμφανίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο δημιουργίας ουλών στη δότρια περιοχή

 

Μικρότερος αριθμός τριχών σε παρόμοιο αριθμό μοσχευμάτων (1000 τριχοθυλάκια FUE = 700 -1200  τρίχες, αντίστοιχα 1000 τριχοθυλάκια FUT = 4000 – 5000 τρίχες)

Δεν υπάρχει μετεγχειρητικός πόνος στην δότρια περιοχή

 

Αντεδείκνυται η εφαρμογή της σε σγουρά, λευκά και πολύ αραιά μαλλιά ( λήψη πολύ μικρού αριθμού υγιών τριχοθυλακίων με πολύ άσχημο αποτέλεσμα στην πυκνότητα)

Επιτρέπει την λήψη λεπτότερων τριχών από την περιοχή του αυχένα του που είναι ιδανικές για τη δημιουργία νέας μετωπιαίας γραμμής ή για την μεταμόσχευση φρυδιών

 

Κακής ποιότητας και κακοποιημένα τριχοθυλάκια "απογυμνωμένα" από το προστατευτικό περίβλημα λίπους   Τα τριχοθυλάκια είναι πιο εύθραυστα και υπόκεινται σε τραύμα πιο εύκολα κατά τη διαδικασία της τοποθέτησής τους

 

 

Απαιτεί πολλαπλές συνεδρίες ώστε να ισοσταθμίζει σε μέγεθος, μια και μόνο ενιαία συνεδρία  Mini & Micro Strip

 

 

Εκατοντάδες κυκλοτερείς ουλές 1 -1,5 mm δίκην τσιμπήματος κότας στην δότρια περιοχή,  που δημιουργούν μεγάλη δυσκολία στις επόμενες συνεδρίες

   

Σε τελείως ξυρισμένο κεφάλι και κυρίως όταν το χρώμα των τριχών είναι σκούρο και το χρώμα του δέρματος λευκό οι κυκλοτερείς ουλές δημιουργούν αντιαισθητικό αποτέλεσμα

 

 

 fue4

 

1c

Τεχνική FUE: Εκατοντάδες κυκλικές ουλές δίκην τσιμπήματος κότας

 

 

 

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας προτείνουμε την καταλληλότερη θεραπεία για την περίπτωσή σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έχετε την πρώτη Διαγνωστική Συνάντηση ΔΩΡΕΑΝ !

Man sign women sign

 

 ΦΟΡΜΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ

 

 ΦΟΡΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ

Επισκεφθειτε μας σημερα

Dr. Βάλβης HAIR TRANSPLANT
Κουντουριώτου 127
Πειραιάς, 18532
Αττική - Ελλάδα

 

Εργασιμες Ωρες

Δευτέρα με Παρασκευή:
09:00-13:00  &  18:00-21:00
μόνο με ραντεβού

Επικοινωνηστε μαζι μας

info@drvalvis-hairtransplant.com
+ 30 6945 274544
+ 30 6977 308066
+ 30 210 422 6070