Καλέστε σήμερα: 6945 2745446977 308066

Δευ - Παρ: 08:00-21:00  &  Σαβ: 08:00-15:00 με ραντεβού

Social

blog

 

Η απώλεια των μαλλιών δημιουργεί, τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες, μια ψυχολογική επιβάρυνση καθώς εκλαμβάνεται ως σημάδι γήρανσης. Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία μορφή ιατρικής τέχνης που βασίζεται στην εμπειρία και στο ταλέντο του πλαστικού χειρουργού. Ουσιαστικά πρόκειται για τη μεταφορά υγιών τριχοθυλακικών μονάδων από μια περιοχή του τριχωτού της κεφαλής σε μια άλλη, η οποία εμφανίζει κάποιου βαθμού αραίωση.

Στη μεταμόσχευση μαλλιών δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσουμε από την αρχή, γιατί ο ειδικός πλαστικός χειρουργός έχει μόνο μία ευκαιρία να κάνει το σωστό. Και δυστυχώς οι εξειδικευμένοι σε αυτό το αντικείμενο είναι λίγοι, με αποτέλεσμα τις πολλές αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών που γύρισαν και γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω την εξέλιξη σε αυτό τον τομέα.

Ο Dr. Παντελής Βάλβης, πλαστικός χειρουργός με εξειδίκευση στις τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών, μαζί με τους συνεργάτες του, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες δίνοντας επιστημονική, αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.


Κάντε το πρώτο βήμα για να ξαναβρείτε τα χαμένα μαλλιά σας!


Όπως τα γονίδια κάθε ανθρώπου είναι μοναδικά, έτσι είναι και η απώλεια των μαλλιών σας. Το πρώτο βήμα εκκίνησης είναι η δημιουργία ενός εξατομικευμένου πλάνου μεταμόσχευσης μαλλιών ειδικά για τις δικές σας ανάγκες.

Η Χειρουργική Ομάδα του κ. Βάλβη αποτελείται από δύο εξειδικευμένους στη μεταμόσχευση μαλλιών πλαστικούς χειρουργούς, δερματοχειρουργό, αναισθησιολόγους και ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στο διαχωρισμό και την τοποθέτηση των τριχοθυλακικών μονάδων με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά μικροσκόπια στερεοσκοπικής ανάλυσης.

 

Κάντε το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των μαλλιών σας! Κλείστε το πρώτο Δωρεάν ραντεβού σας με τον Δρ.Βάλβη. Η βελτίωση της εικόνας σας θα βελτιώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας, προάγοντας αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε. Είναι κάτι για το οποίο δεν θα μετανιώσετε ποτέ !!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας και να ενημερωθείτε για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

 

Θέλω τη Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία

 

 

 

Συνήθεις Ερωτήσεις για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

 

Η μεταμόσχευση μαλλιών αφορά και τις γυναίκες; 

Φυσικά.Τα αποτελέσματα είναι άριστα και στα δύο φύλα.

 

Πώς θα είναι τα νέα μαλλιά μετά τη μεταμόσχευση; 

Τα νέα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ και διατηρούν τις ιδιότητες που είχαν και στην αρχική τους θέση. Επίσης, όπως και τα υπόλοιπα μαλλιά, μπορούν να υποβληθούν σε κάθε είδους περιποίηση (κόψιμο, λούσιμο, βαφή).

 

Μπορούν όλοι να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών; 

Με βάση όσα προαναφέρθηκαν, γίνεται αντιληπτό ότι δεν πληρούν όλοι οι υποψήφιοι τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών. Στατιστικά, το ποσοστό αγγίζει το 20%, γεγονός που οφείλεται σε δυσανάλογα μεγάλη φαλακρή επιφάνεια, η οποία δεν δύναται να καλυφθεί από την υπάρχουσα δότρια περιοχή.

 

Πώς επιλέγεται η περιοχή απ’ όπου λαμβάνονται οι θύλακες; 

Η περιοχή απ’ όπου θα ληφθούν οι προς μεταμόσχευση θύλακες (δότρια περιοχή) είναι η περιοχή σταθερής τριχοφυΐας, η οποία αξιολογείται σε καλή, μέτρια ή κακή, ανάλογα με την έκταση, την πυκνότητα των τριχών που φέρει και την ελαστικότητα του δέρματος. Η σχέση μεταξύ δότριας και λήπτριας περιοχής είναι εκείνη που καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ποια είναι η καλύτερη τεχνική για τη μεταμόσχευση μαλλιών;

Η επιλογή της καλύτερης τεχνικής εξατομικεύεται ανάλογα με τις δυνατότητες αλλά και τις ανάγκες του εκάστοτε υποψήφιου, ενώ εναπόκειται στην κρίση και την εμπειρία του εξειδικευμένου ιατρού.

 

Είναι επώδυνη η διαδικασία της μεταμόσχευσης; 

Η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και είναι εντελώς ανώδυνη.

 

Πόσες τρίχες μπορούν να τοποθετηθούν σε μια συνεδρία; 

Από 3.000 έως και 10.000 τρίχες, ανάλογα με την πυκνότητα της δότριας περιοχής και την έκταση της επιφάνειας που θέλουμε να καλύψουμε.

 

Πόση ώρα διαρκεί η επέμβαση; 

Η συνήθης διάρκεια είναι 3-4 ώρες.

 

Είναι δυνατή η επέμβαση σε ασθενή που έχει υποβληθεί ξανά στο παρελθόν σε μεταμόσχευση μαλλιών; 

Ναι, με την προϋπόθεση ότι εξακολουθεί να υπάρχει επαρκής δότρια περιοχή.

 

end faq

 
 

 

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας προτείνουμε την καταλληλότερη θεραπεία για την περίπτωσή σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έχετε την πρώτη Διαγνωστική Συνάντηση ΔΩΡΕΑΝ !

Man sign women sign

 

 ΦΟΡΜΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ

 

 ΦΟΡΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ

Επισκεφθειτε μας σημερα

Dr. Βάλβης HAIR TRANSPLANT
Κουντουριώτου 127
Πειραιάς, 18532
Αττική - Ελλάδα

 

Εργασιμες Ωρες

Δευτέρα με Παρασκευή:
09:00-13:00  &  18:00-21:00
μόνο με ραντεβού

Επικοινωνηστε μαζι μας

info@drvalvis-hairtransplant.com
+ 30 6945 274544
+ 30 6977 308066
+ 30 210 422 6070