Καλέστε σήμερα: 6945 2745446977 308066

Δευ - Παρ: 08:00-21:00  &  Σαβ: 08:00-15:00 με ραντεβού

Social

Services

 

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία μορφή ιατρικής τέχνης που βασίζεται στην εμπειρία και στο ταλέντο του πλαστικού χειρουργού. Σε αντίθεση όμως με κάποιον άλλο δημιουργό, στην μεταμόσχευση μαλλιών δεν υπάρχει δυνατότητα να ξεκινήσουμε από την αρχή, γιατί ο ειδικός πλαστικός χειρουργός έχει μόνο μία ευκαιρία να κάνει το σωστό. Και δυστυχώς οι εξειδικευμένοι στην μεταμόσχευση μαλλιών είναι λίγοι, με αποτέλεσμα τις πολλές αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών που γύρισαν και γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω την εξέλιξη σε αυτό τον τομέα.

 

Ο Δρ. Παντελής Βάλβης :

 • είναι εξειδικευμένος Πλαστικός Χειρουργός, ο οποίος ασχολείται από το 1995 με την μεταμόσχευση μαλλιών.
 • Διευθυντής της Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Metropolitan Hospital
 • Iδρυτής της VIP Hair Clinic κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών
 • Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών
 • Mέλος του ISHRS (International Society of hair Restoration Surgery).
 • έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών.
 • είναι σε θέση να διορθώσει ακόμη και παλιά αποτυχημένα στάδια μεταμόσχευσης  μαλλιών.
 • γνωρίζει όλες τις νέες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζονται παγκοσμίως.

 

Είναι πολύ γνωστός για τα απόλυτα φυσικά αποτελέσματα στην μεταμόσχευση μαλλιών. Έχει μοναδικό, ανθρώπινο, ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο επικοινωνίας με τους ενδιαφερόμενους για μεταμόσχευση μαλλιών, προτείνοντας λύσεις που καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες, με ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στην μεταμόσχευση μαλλιών.

 

Μία επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Εμείς σας ανοίγουμε το δρόμο σε ένα φυσικό, σταθερό στο χρόνο και παράλληλα εκπληκτικό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών.

Οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζονται είναι οι πιο σύγχρονες και εξασφαλίζουν εξαιρετικής ποιότητας μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

 

Η Χειρουργική Ομάδα του κ. Βάλβη διακρίνεται για την υψηλή επιστημονική της κατάρτηση και αποτελεσματικότητα. Αποτελείται από δύο εξειδικευμενους στην μεταμόσχευση μαλλιών πλαστικούς χειρουργούς, δερματοχειρουργό, αναισθησιολόγους και ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στον διαχωρισμό και την τοποθέτηση των τριχοθυλακικών μονάδων με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά μικροσκόπια στερεοσκοπικής ανάλυσης.

 

Για τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών συνεργάζεται με:

 • το Saint James Hospital της Μάλτας
 • το Gold Medical Hair Restoration στο Λονδίνο

 

Αρχές μας είναι :

 • η Ασφάλεια του ασθενούς
 • το Εγγυημένο αποτέλεσμα στην μεταμόσχευση μαλλιών
 • το Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
 • η Φυσική εμφάνιση
 • η Κριτική χρήση της νέας τεχνολογίας
 • η Απόλυτη εχεμύθεια

 

Τελευταία παγκόσμια καινοτομία μας είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα ανώδυνης έγχυσης της τοπικής αναισθησίας U225 στην μεταμόσχευση μαλλιών καθώς και η χρήση νεότερων τοπικών αναισθητικών που εξουδετερώνουν ολοκληρωτικά τον διεγχειρητικό και μετεγχειρητικό πόνο.

u225

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να μας επιλέξετε είναι η συνεργάτης μας στον διαχωρισμό και την τοποθέτηση των τριχοθυλακικών μονάδων, η οποία θεωρείται από τις καλύτερες  παγκοσμίως (20ετής εμπειρία στην μεταμόσχευση μαλλιών ).

synergatis 

Κάντε το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των μαλλιών σας! Κλείστε το πρώτο Δωρεάν ραντεβού σας με τον Δρ.Βάλβη. Η βελτίωση της εικόνας σας θα βελτιώσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας, προάγοντας αισθητά την ποιότητα ζωής σας. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε. Είναι κάτι για το οποίο δεν θα μετανιώσετε ποτέ !!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας και να ενημερωθείτε για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

 

Θέλω τη Δωρεάν Συμβουλευτική Συνεδρία

 

Επισκεφθειτε μας σημερα

Dr. Βάλβης HAIR TRANSPLANT
Κουντουριώτου 127
Πειραιάς, 18532
Αττική - Ελλάδα

 

Εργασιμες Ωρες

Δευτέρα με Παρασκευή:
09:00-13:00  &  18:00-21:00
μόνο με ραντεβού

Επικοινωνηστε μαζι μας

info@drvalvis-hairtransplant.com
+ 30 6945 274544
+ 30 6977 308066
+ 30 210 422 6070