Καλέστε σήμερα: 6945 2745446977 308066

Δευ - Παρ: 08:00-21:00  &  Σαβ: 08:00-15:00 με ραντεβού

Social

Dr. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΑΛΒΗΣ

Eξειδικευμένος Πλαστικός Χειρουργός

Αισθητική Πλαστική Χειρουργική

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Διευθυντής της Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Metropolitan Hospital, Iδρυτής της VIP Hair Clinic, Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών, Mέλος του ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery)

Ο Παντελής Βάλβης είναι εξειδικευμένος Πλαστικός Χειρουργός, ο οποίος ασχολείται από το 1995 με τη μεταμόσχευση μαλλιών. Έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών.

Γνωρίζει όλες τις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται παγκοσμίως και είναι σε θέση να διορθώσει ακόμη και παλιά αποτυχημένα στάδια μεταμόσχευσης. Προτείνει λύσεις που καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες, με ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στη μεταμόσχευση μαλλιών και στην αισθητική πλαστική χειρουργική, ενώ είναι ιδιαίτερα γνωστός για τα φυσικά αποτελέσματα των επεμβάσεών του. Διεθνώς συνεργάζεται με το  Saint James Hospital της Μάλτας και το Gold Medical Hair Restoration στο Λονδίνο.

Είναι πολύ γνωστός για τα απόλυτα φυσικά αποτελέσματα στην μεταμόσχευση μαλλιών.

 


Μία επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας.

Σας ανοίγουμε το δρόμο σε ένα φυσικό, σταθερό στο χρόνο και παράλληλα εκπληκτικό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης μαλλιών.

Οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζονται είναι σύγχρονες και παρέχουν εξαιρετικής ποιότητας μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

 

Κάντε την μεταμόσχευση μαλλιών για να ξαναβρείτε τα χαμένα μαλλιά σας! Κλείστε ένα ραντεβού με τον Πλαστικό Χειρουργό τώρα! Σίγουρα θα είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχετε πάρει για τον εαυτό σας. Πεποίθησή μας είναι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ο Πλαστικός Χειρουργός μπορεί να σας δεχθεί :

 • Στη κλινική του στον Πειραιά, οδό Κουντουριώτου 127 και Τσαμαδού γωνία 18532, (κιν. 6945274544, τηλ: 210-4226070) καθημερινά με ραντεβού

 • Στο γραφείο του στην Αθήνα, Κλινική Laser Touch, οδός Κων/νου Βεντήρη 7, 11528, 4ος όροφος, περιοχή Χίλτον (κιν. 6945274544, τηλ: 210-72944400) μετά από ραντεβού

 • Στο γραφείο του στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν, οδός Εθνάρχου Μακαρίου 9, 18547, Νέο Φάληρο, (κιν. 6945274544, τηλ: 210-4809000) μετά από ραντεβού και

 • Στο γραφείο του στο Νοσοκομείο Υγεία, οδός Ερυθρού Σταυρού 4, 15123, Μαρούσι, (κιν. 6945274544, τηλ: 210-6867000) μετά από ραντεβού.

Οι Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών γίνονται στο Νοσοκομείο METROPOLITAN, στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και στην Κλινική LASER TOUCH στην Αθήνα (Περιοχή Χίλτον).

      Η πρώτη επίσκεψη για γνωριμία και συζήτηση με τον γιατρό είναι δωρεάν.

 summary shadow

doctor2
 
Social contacts

Γιατί
στον Dr. Βάλβη ?

Γιατί έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία χιλιάδες μεταμοσχεύσεις μαλλιών...

Μαθετε περισσοτερα...

 100 percent-crop

 

 

 

doctor6

Παντελής Βάλβης
Διευθυντής Πλαστικός Χειρουργός
Νοσοκομείο Μετροπόλιταν

 ISHRS

 

 

 

 Παρακολουθήστε την εκπομπή Υγεία και Ομορφιά του EXTRA3. Καλεσμένος ο Δρ. Παντελής Βάλβης με αντικείμενο συζήτησης τη μεταμόσχευση μαλλιών

Αποτελέσματα Μεταμόσχευσης σε Ασθενείς μας

Μερικοί λόγοι ακόμα για να μας προτιμήσετε

 

 • Εμπειρία άνω των 20 ετών και πάνω από 20.000 Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών
 • Ο Dr. Παντελαίος Βάλβης έχει Απόλυτη Εξειδίκευση στις Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών
 • Αποκλειστικά από τον Dr. Βάλβη η επαναστατική νέα τεχνική Mini Strip & Power Fue (συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των δύο κύριων τεχνικών Fue & Strip)
 • Δυνατότητα Αποκατάστασης ακόμη και παλιών αποτυχημένων Μεταμόσχευσεων Μαλλιών
 • Μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες μας είναι η συνεργάτης μας στον διαχωρισμό και την τοποθέτηση των τριχοθυλακικών μονάδων, η οποία θεωρείται από τις καλύτερες παγκοσμίως (20ετής εμπειρία)
 • Τις επεμβάσεις τις παραγματοποιεί ο ίδιος ο γιατρος και παρακολουθεί τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί
 • Η εμφύτευση των μοσχευμάτων γίνεται αποκλειστικά με λαβίδα, όπως γίνεται στις καλύτερες κλινικές των ΗΠΑ, για φυσικό αποτέλεσμα κι όχι με Choi
 • Γνώση όλων των νέων τεχνικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών που εφαρμόζονται παγκοσμίως
 • Ο Dr. Παντελαίος Βάλβης είναι μέλος της ISHRS(International Society of Hair Restoration Surgery) και
 • Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών
 • Αρχές μας είναι η Ασφάλεια του ασθενούς, το Εγγυημένο Αποτέλεσμα, το Άριστο Αισθητικό Αποτέλεσμα, η Φυσική Εμφάνιση, η Κριτική χρήση της νέας τεχνολογίας και η η Απόλυτη Εχεμύθεια

 

 

 

Online Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας προτείνουμε την καταλληλότερη θεραπεία για την περίπτωσή σας.

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα έχετε την πρώτη Διαγνωστική Συνάντηση ΔΩΡΕΑΝ !

Man sign women sign

 

 ΦΟΡΜΑ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ

 

 ΦΟΡΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ

Μαρτυρίες Ασθενών

 

Μία εξαιρετική δουλειά από έναν εξαίρετο γιατρό , επιστήμονα και κυρίως άνθρωπο. Ο κύριος Βάλβης είναι πάντα πρόθυμος να ακούσει τις επιθυμίες του ασθενή και ταυτόχρονα να τον συμβουλέψει .Έχει τεράστια σημασία για τον ασθενή μετά από μία μεταμόσχευση μαλλιών να αισθάνεται το αποτέλεσμα τόσο οικείο ώστε να νιώθει πως γεννήθηκε έτσι. Αυτό το κατάφερε ο κύριος Βάλβης με τα "μαγικά" του χέρια !!!!  Άψογη ομάδα και συνεργασία! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Τον ευχαριστώ πολύ και θα τον θυμάμαι για πάντα.

Κώστας, Σύρος

 

Ο κύριος Βάλβης  είναι ένας εξαιρετικός γιατρός και κυρίως άνθρωπος. Το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης μαλλιών που μου έκανε  είναι φανταστικό. Τα μαλλιά μου φαίνονται απόλυτα φυσικά και κανείς δεν έχει καταλάβει τίποτα. Κύριε Βάλβη  σε  ευχαριστώ για όλα. Είσαι ο καλύτερος!

Φώτης, Καναδάς

 

Κύριε Βάλβη σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για ότι κάνατε για μένα.

Το αποτελεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου.Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω το πόσο ωραίο και φυσικό φαίνεται το μαλλί μου. Μετά από μία αποτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE σε εταιρεία καταφέρατε το ακατόρθωτο. Μετά 7 μήνες από την επέμβαση δείχνω κατά 10 χρόνια νεότερος. Τότε ήμουν φοιτητής Ιατρικής και τώρα πήρα το πτυχίο μου.

Είμαι τυχερός που σας εμπιστέυθηκα. Σας υπερ ευχαριστώ για τα πάντα. Είσαστε άψογος και μοναδικός σε αυτό που κάνετε. Να είστε πάντα καλά.

Δημήτρης ( Ιατρός), Πάτρα

Επισκεφθειτε μας σημερα

Dr. Βάλβης HAIR TRANSPLANT
Κουντουριώτου 127
Πειραιάς, 18532
Αττική - Ελλάδα

 

Εργασιμες Ωρες

Δευτέρα με Παρασκευή:
09:00-13:00  &  18:00-21:00
μόνο με ραντεβού

Επικοινωνηστε μαζι μας

info@drvalvis-hairtransplant.com
+ 30 6945 274544
+ 30 6977 308066
+ 30 210 422 6070